HUIZEN TE KOOP

                                Statig dorpshuis - Chorto 

In het centrum van Chorto aan de Pagasitikos baai staat deze statige woning. Zoals je kunt zien is deze woning lang niet bewoond geweest en zijn er "werken" aan. De prijs is van dien aard dat er zeker nog budget over zal zijn om een degelijke restauratie uit te voeren. Dit mooie, statige dorpshuis verdient dit ook. Het huis is momenteel in het bezit van onze Griekse notaris. Zij wil het oude familiehuis verkopen omdat ze zelf in Volos woont, dichter bij haar werk. Het is gelegen aan de asfaltweg, doch vergeleken met ons verkeer is het daar uitermate rustig, trouwens in Pelion bestaan geen files, dat woord komt niet voor in het lokale woordenboek. Zalig.


Chorto is het culturele centrum van Zuid Pelion. Gedurende de zomer zijn er diverse culturele activiteiten in het openluchttheater. Zelf participeren kan ook, er is een internationaal koor en een Griekse dansgroep. Verder is Chorto een idyllisch oud dorpje, charmant, beetje grillige kustlijn...wij gaan er steeds weer graag naar toe voor een wandeling en lekker en goedkoop eten.

Het huis is op wandelafstand van de zee. Diverse restaurantjes flankeren de kleine baai van Chorto. Op 5 minuten rijden licht Milina, hier is in de zomermaanden meer toeristisch vertier en zijn er diverse supermarktjes, een slager, bakker, apotheek en geldautomaat.


Zin een deze mooie uitdaging? Neem dan contact met ons op en wij brengen u in contact met de eigenaresse. De vraagprijs is €100.000, maar laat u niet afschrikken en doe gerust een bod.

Mail naar: Marc Matthieu.

herenhuis te koop Pilion Griekenland Chorto

   SAMENVATTING

  • in het centrum van Chorto
  • Chorto is het culturele centrum van Zuid Pelion
  • restauratie object, een uitdaging!
  • vlak bij de zee en boulevard van Chorto
  • aan de doorgaande weg naar Milina
  • supermarkten, slager, bakker, apotheek in Milina

LOCATIE

OF MISSCHIEN EERDER DIT?

Grieks huis kopen